First Dutch

First Dutch, opgericht in 2000, is de toonaangevende speler op het gebied van financieel-strategisch advies in Nederland; een onbevooroordeeld en zeer klantgericht specialist. Sinds 1 december 2014 is First Dutch onderdeel van de Family Office van de Rotterdamse ondernemer Peter Goedvolk.

De dienstverlening van First Dutch richt zich op waardecreatie en –management. Als ‘trusted boardroom advisor’ ondersteunen wij klanten bij de besluitvorming,  implementatie en het monitoren van strategische keuzes en bieden daarmee 'Inzicht voor Uitzicht'. Financieel-strategische vraagstukken omtrent elementen zoals groei, kostenreductie, margeverbetering en financiële (her)structurering behoren tot onze specialiteit.

Door de nauwe banden met Tilburg University heeft First Dutch tevens toegang tot de meest recente kennis en ontwikkelingen binnen de financiële wereld.

First Dutch werkt voor bedrijven, overheden, (semi-)publieke instellingen en investeringsfondsen. First Dutch beschikt over de kennis, ervaring en expertise om cliënten uit verscheidene sectoren succesvol van dienst te zijn.

Onze kernwaarden:

Onafhankelijk: First Dutch is een onafhankelijke partij en dient alleen het belang van de klant;

Inhoudelijk excellent: De cultuur binnen First Dutch is er één die inhoudelijke excellentie combineert met een ondernemende instelling. Consultants van First Dutch zijn allen universitair afgestudeerd in een financiële richting en bezitten een sterk analytisch denkvermogen;

Maatwerk: First Dutch biedt een aanpak en oplossing, afgestemd op de specifieke behoeften van de individuele klant;

Flexibel: Consultants van First Dutch kenmerken zich door hun flexibele en resultaatgerichte instelling, gecombineerd met een proactieve mentaliteit. First Dutch is mede hierdoor in staat snel in te spelen op de wensen van haar klanten;

Betrokken en discreet: Consultants van First Dutch zijn zeer nauw betrokken bij hun klanten en werken op een persoonlijke, discrete manier. First Dutch treedt alleen op de voorgrond waar dat nodig en gewenst is.